zaterdag 31 oktober 2015

De koffer is ingepaktHet is bijna zover , nog een dag in mijn eigen huis en morgen vertrek ik voor 3 maanden naar Bangkok. De koffer is gepakt , alles netjes apart ingepakt en gerangschikt in de koffer om alle beschikbare ruimte optimaal te kunnen benutten.

Medicijnen , Engelse verklaring van de medicijnen , paspoort , ticket , alles ligt klaar .

Ik heb nog een paar keer op de voorverkoop site gekeken waar kaartjes verkocht werden voor de belangrijke voetbalwedstrijd Thailand - Taiwan , op 12 November in Bangkok. Maar het is echt uitverkocht.
Op de zwarte markt worden , volgens een kennis die dit op Thaise tv gezien had, al kaartjes verkocht voor 20 keer de normale prijs. Nee ik doe daar niet aan mee , en bekijk de wedstrijd wel op de tv , op de kamer of ergens in een sfeervolle bar of terras.

Gisteren ben ik voor de laatste keer bij de fysio geweest en ik hoop door middel van dagelijkse oefeningen binnen korte tijd weer 100% normaal te kunnen lopen.

Ik ben en blijf optimistisch dus dat gaat goed komen.

maandag 26 oktober 2015

Voetbal wedstrijden in Bangkok (2)


Vandaag ben ik vroeg opgestaan omdat de voorverkoop begon van de belangrijke voetbalwedstrijd Thailand - Taiwan op 12 November aanstaande.

3 uurtjes nadat de voorverkoop begon was het al uitverkocht dus viste ik naast het net. Jammer , maar ik blijf de komende dagen toch nog naar de voorverkoop site kijken , je weet maar nooit.